Kiitos kevätmyyjäisistä

Marja LeenaLaitinenMyyjaisetOlemme hyvin kiitollisia myyjäisten ahertajista, ostajista ja myyjäispäivän tuloksesta 3900 euroa. Kiitos myös jokaisesta rukouksesta, jolla tuit talkooprojektia.  Rukoukset toivat jaksamista, varjelusta, iloista mieltä ja tarvittavat ihmiset tarvittaviin paikkoihin.  Koulun pakasteeseen jäi vielä sopivasti tarjottavaa kursseille ja muihin tilaisuuksiin.  Sekin koituu koulun tueksi.  Pieni yhdistys on tuottanut lisäksi joulumyyjäisten jälkeen 1300 euroa myyjäismyynnillään.   Edistystä viime vuoteen verrattuna 500 euroa.  Siitä iloitsemme.   

Suurkiitos näkyvästä ja näkymättömästä panoksestasi!

Kalenteriin kirjattavaksi:   joulumyyjäisten talkootöitä tehdään  12.-15.11.   Myyjäiset ovat lauantaina  16.11.2019 klo 11-14  Helsingin Raamattukoululla


Jäsenyys-asiaa

Kiitos myös jäsenmaksustasi!  Uusien kannattajajäsenten hankintakampanja on tuonut tähän mennessä 8 uutta henkilöä.  Tämän kauden jäsenmaksun  (20 €)  voit maksaa kannatusyhdistyksen tilille  FI19 8000 1800 3765 85  (viitenro 147170), jos et ole sitä vielä maksanut.  Jokainen jäsen on tärkeä.  Kun olet mukana, koulun Raamatun opetustyöllä on sitoutunutta taustajoukkoa.


Musiikkimatinea

Annukka Kuusisto-Toivosen ja Ritva Tolvin ideasta virisi viime vuonna Raamattukoulun hyväksi pidettävä laulumatinea.  Koulun salista tulee la 27.4.2019  klo 16 kotoinen konserttitila.  Laulajat on valmentanut Annukka ja Ritva toimii säestäjänä.  

Tule mukaan kuulemaan hyvää musiikkia! Laulajatkin iloitsevat runsaasta kuulijajoukosta.  Kannatusyhdistys keittää kahvit.

Marja Heimala-Pelkonen
puheenjohtaja
Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistys ry


Kuvassa: Marja-Leena Laitinen