HELSINGIN RAAMATTUKOULUSÄÄTIÖN KANNATUSYHDISTYS ry:n TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2017 – 30.6.2018

HALLINTO
Yhdistyksen johtokuntaan ovat toimintakauden aikana kuuluneet:
Marja Heimala-Pelkonen, puheenjohtaja
Päivi Dhole
Rainer Falenius
Tuulikki Hildén, varapuheenjohtaja (22.11.17 alk.)
Pirjo Kankainen
Anita Malin, sihteeri
Taimi Pihlaja
Eeva Porvali
Sinikka Salminen
Seija Tikkanen, varapuheenjohtaja (21.11.17 asti)

Erovuorossa olevat jäsenet Sinikka Salminen ja Taimi Pihlaja valittiin yksimielisesti uudelleen ja Seija Tikkasen tilalle valittiin Tuulikki Hildén.

Toiminnantarkastajiksi valittiin prokuristi Eila Valonen ja akateeminen sihteeri Aino Konttinen sekä varatoiminnantarkastajiksi Akseli Valkonen ja Jukka Vaulasvirta.

JÄSENET
Vuosijäsenmaksun ovat toimintavuoden aikana maksaneet 121 henkilöä, ainaisjäsenmaksun 2 henkilöä, jäsenmaksut yhteensä 2 820 €.

TALOUS
Toiminnasta on saatu tuottoja seuraavasti:
Kahvi- ja lounastilaisuuksien tuotot                     432,65
Jäsenmaksut                                                    2 820,00
Myyjäiset                                                        10 641,05
Lahjoitukset                                                      6 011,00
Yhteensä                                                        19 904,70

Raamattukoulun käyttöön kannatusyhdistys on luovuttanut 16 300 €.
Kannatusyhdistyksen kirjanpitoa on hoitanut yo-merkonomi Hannamarja Lehmuskanta.

TOIMINTA
Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistys ry:n tarkoituksena on aatteellisesti ja taloudellisesti tukea Helsingin Raamattukoulusäätiötä. Tätä tehtävää varten yhdistys järjesti joulumyyjäiset 18.11.2017 ja kevätmyyjäiset 17.3.2018 perinteiseen tapaan. 7.4.2018 koululla pidettiin lisäksi musiikkimatinea, jonka puitteista ja kahvitarjoilusta Kannatusyhdistys vastasi. Myyjäisten valmistelu ja toteuttaminen on viikon mittainen toiminnallinen ja puuhakas tapahtuma. Se yhdistää ihmisiä ja opettaa tekijöille uusia taitoja. Kävijöille, erityisesti töölöläisille, myyjäiset on odotettu ja kaunis tapahtuma. Myyjäisten mainostusta hoidettiin myös Radio Dein kautta. Lukuisat vapaaehtoiset ystävät osallistuivat ruoka- ja leivonnaistuotteiden valmistukseen.  Samoin saatiin lahjoituksena erilaista tavaraa sekä aineksia leipomiseen. 

Kannatusyhdistys toimii Raamattukoulun hengessä ja haluaa omalla toiminnallaan olla mahdollistamassa koulun opetustoimintaa.

Kuluneesta toimintakaudesta kiittäen Kannatusyhdistyksen johtokunnan puolesta

Marja Heimala-Pelkonen, puheenjohtaja                          Anita Malin, sihteeri

KANNATUSYHDISTYKSEN KUULUMISIA

Vuosikokous pidettiin 27.11.2018, jolloin erovuorossa olleet jäsenet Päivi Dhole, Rainer Falenius ja Marja Heimala-Pelkonen valittiin yksimielisesti uudelleen. Taimi Pihlaja toivoi voivansa jäädä pois kannatusyhdistyksestä, joten hänen tilalleen valittiin jäljellä olevaksi toimikaudeksi Päivi Vilenius.

Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistyksen johtokunnan kokoonpano vuodeksi 2018–2019 on seuraava:

Puheenjohtaja Marja Heimala-Pelkonen, sihteeri Anita Malin.
Muut jäsenet: Päivi Dhole, Rainer Falenius, Tuulikki Hildén, Pirjo Kankainen, Eeva Porvali, Sinikka Salminen ja Päivi Vilenius.

Toiminnantarkastajiksi valittiin hallinnon asiantuntija Merit Lemminki ja akateeminen sihteeri Aino Konttinen sekä varatoiminnantarkastajiksi Akseli Valkonen ja Jukka Vaulasvirta.

Jäsenmaksu päätettiin vuosikokouksessa pitää ennallaan: 20 euroa vuodessa tai ainaisjäsenmaksu 200 euroa.

Tämän tilivuoden (1.7.2018–30.6.2019) jäsenmaksusi voit suorittaa tilille FI19 8000 1800 3765 85 viitteellä 147170, jos et ole sitä vielä maksanut. Uudet jäsenet saavat koulun kalenterinJos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi maksamalla vuosijäsenmaksun. Jos haluat vain tukea koulumme toimintaa jäseneksi liittymättä, merkitse tiedonantoihin: lahjoitus. Viime vuonna saimme 17 uutta jäsentä ja 2 ainaisjäsentä. 
Jäsenenä olet hyvin tärkeä kannustaja koulullemme!