Toiminnanjohtajan palsta

Matkalla!

JarijaHeidiMoni meistä on kesällä ollut matkalla. Itsekin olin vaimoni Heidin kanssa matkalla mm. Pälkäneellä (kuva on otettu Pälkäneen kirkossa). Kesä on ollut lämmin, jopa helteinen. Olemme saaneet nauttia lämmöstä ja valosta. Kesä jatkuu vielä näin elokuun puolivälissä.

Moni meistä matkasi elokuun alussa Lahteen Elojuhlille, josta on erillinen juttu tässä lehdessä. Olemme kiitollisia kaikille, jotka olivat mukana toteuttamassa Elojuhlia. Heinäkuussa koulullemme kokoontui noin 20 innokasta heprean kielen opiskelijaa Ninarose Maozin johdolla.

Raamattukoululla matka jatkuu syksyllä siten, että moni toiminta alkaa syksyllä niin täällä koululla kuin mm. yhteistyössä Töölön seurakunnan ja Keski-Lahden seurakunnan kanssa. Tarkemmat kuvaukset tulevista tapahtumista löytyy takakannesta. Raamatun monimuotokurssille on ilmoittautunut lähes 20 henkilöä, josta olemme kiitollisia. Heidän puolesta saa myös rukoilla, että he jaksaisivat vuoden aikana lukea Raamatun läpi ja vastata etätehtäviin.

Monet ateistit sanovat, että ihmisen elämä ja matka päättyy kuolemaan, mutta meillä kristityillä on toivo myös kuolemankin edessä. Jeesuksen lohduttava sanoma on, että matka jatkuu kuoleman jälkeen uskossa Häneen, kohti kotia, kohti taivaan kotia, jonne Jeesus on mennyt valmistamaan meille sijaa, jonne hän kerran tulee meidät noutamaan. Saamme toiveikkaina jatkaa matkaa!

Siunattua matkaa sinulle syksyyn!

Jari A. Jolkkonen

HELSINGIN RAAMATTUKOULU