Toiminnanjohtajan palsta

Hyvä Ystävämme!

Jari saarnakuvaVietimme Elojuhlia elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingin Meilahden kirkolla. Nämä olivatkin ensimmäiset Elojuhlat Helsingissä vuoden 1962 jälkeen. Paikka oli Elojuhliin liittyen uusi ja monet asiat piti suunnitella juhlia varten. Jännitimme myös, että löytävätkö ihmiset uuteen paikkaan. Monet olivat iloksemme löytäneet. Toinen uusi asia Elojuhlilla oli, että Elojuhlien ohjelma lähetettiin YouTuben kautta nähtäväksi. Videoita on katsottu yli 600 kertaa. Yli kolme kertaa enemmän, mitä salissa oli ihmisiä. Videot löydät Helsingin Raamattukoulun kanavalta YouTubesta.

Elojuhlien teemana oli tänä vuonna ”Jumala on…”. Teeman ääreltä oli useita puheenvuoroja, joita on esillä tässä ja seuraavassa Viesti-lehdessämme.  Toinen Elojuhlien teema oli ”Raamattukoulu 70 vuotta”. Tätä juhlaa vietimme sunnuntain iltapäivän tilaisuudessa. Mukana oli monia entisiä vastuunkantajia.  Lukuisa joukko vapaaehtoisia oli myös mukana Elojuhlilla eri tehtävissä. Kiitokset kaikille, jotka olitte suunnittelemassa ja toteuttamassa Elojuhlia. Kiitokset myös yhteistyöstä Elojuhlilla Töölön seurakunnalle uuden kirkkoherran Hilkka Niemistön johdolla. Ensi vuoden Elojuhlat ovat Meilahden kirkolla 3.-4.8.2024, jos Jumala suo.

Syksyn toiminta on käynnistymässä. Noin 30 henkilöä on aloittamassa vuoden kestävän Raamatun monimuoto-opiskelun. Kurssi on järjestyksessään 25. Raamatun monimuoto-opiskelu. Syyskuussa alkaa viikkotoiminta koululla, verkossa, Temppeliaukion kirkolla, Pasilan Triplan Fokuksessa ja Lahdessa.

Haluamme olla osaltamme varustamassa ihmisiä Raamatun Sanan tuntemisessa.    Kiitos, kun muistat myös Helsingin Raamattukoulua ja siellä tehtävää työtä rukouksin.

Siunattua alkavaa syksyä sinulle!

Jari A. Jolkkonen työtovereineen
Helsingin Raamattukoulu