Tule tueksi!

Olemalla kannatusyhdistyksen jäsen kerrot, että työmme on tärkeä. 

Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistys ry tukee Helsingin Raamattukoulua. Olemme erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten joukko, jota yhdistää sama päämäärä: vahvistaa Raamatun opiskelua henkisesti, hengellisesti ja taloudellisesti tukien.  Kannamme rukouksin kouluamme ja samalla muistamme toinen toisiamme.

EnkelikoruEnkeliheijastinViime vuonna jäsenmaksun maksoi vain 84 henkilöä.   Siis hyvin pieni joukko.  Tarvitsemme vahvistusta.   Olet mukana, kun suoritat yhdistyksen jäsenmaksun.   Tämän vuoden jäsenmaksu on 20 euroa.  Kun haluat ainaisjäseneksi, maksu on 200 euroa.  Merkkinä siitä, että olet uusi jäsen ja maksusi on tullut perille, lähetämme Sinulle Raamattukoulun enkeliheijastimen.  Uudelle ainaisjäsenelle postitamme Helvi Arajärven suunnitteleman pikkuenkelin.

Seuraavassa artikkelissa on yhdistyksemme viralliset tiedot.  Sieltä näet vuoden tapahtumat, vastuussa olevat henkilöt, toiminnan ja tulot ja varojen käytön.


Uuden uutta!

Korutaiteilija Helvi Arajärvi tukenaan miehensä Esa Arajärvi on suunnitellut ja valmistanut ”Herra on minun Paimeneni” -helminauhan ja rannekorun.

He ovat antaneet näin taitonsa Raamattukoulun tukemiseksi.  Koruihin on suunnitellut tyylikkään lahjapaketin Ritva Nissinen.

Korut sopivat lahjaksi erilaisiin tilanteisiin: syntymäpäiville, rippi- ja valmistujaislahjaksi, surun valitteluun tai muuten vain rohkaisuksi ja iloksi.

IsameidankoruIsä Meidän -rannekoru 20 euroa (katso kuva, koot S, M, L, XL)
Herra on minun Paimeneni -helminauha 25 euroa ja -rannekoru 10 euroa (koot S, M, L, XL)

Saatavana koululta tai postitse, jolloin hintoihin lisätään postituskulut.

HELSINGIN RAAMATTUKOULU
Töölönkatu 7 A 3, 00100 HELSINKI
emailButton  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Huom! vaihda etuosa sanaan toimisto  
09-491 667

Myyjäisistä

Kevätmyyjäiset odottavat työväkeä.  Talkootöitä tehdään 17.-20.3.  Lauantaina 21.3. klo 11-14 on varsinainen myyjäistapahtuma Helsingin Raamattukoululla

Sopivia tehtäviä löytyy.  Tiskareita ja siivoajiakin tarvitaan, mutta myös heitä, jotka ottavat tulijat ystävällisesti vastaan.   Pienistä puroista kasvaa virta ja sinapinsiemenestä suuri puu.  Rukouksesi tuntuvat käytännössä.   Rukouksin autat siten, että jokainen on oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, oikeitten ihmisten luona ja enkeleitä aina varjelemassa.  MarjaHP2020

Soita minulle, niin keskustellaan lisää. 

Marja Heimala-Pelkonen, puh. 050-3633900
puheenjohtaja
Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistys ry