Oy Maailma Ab oli aikojen alussa loistavassa kunnossa. Sen asukkaat nauttivat parhaimmasta mahdollisesta huolenpidosta paratiisissa Korkeimman suojeluksessa. Harmonia oli täydellinen. Mutta eräänä kohtalokkaana päivänä Oy Maailma Ab joutui hybriksensä takia konkurssiin ja konkurssipesän velkojat, pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahnehtimiset, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuopuus, jumalanpilkka, ylpeys ja mielettömyys kävivät haaskalle. Konkurssipesän varat eivät riittäneet velkojen katteeksi. Oy Maailma Ab:n osakkailla ei ollut mitään mahdollisuuksia maksaa niitä.

Mutta Oy Maailma Ab:n perustaja näki tilanteen ja määräsi konkurssipesän hoitajaksi oman Poikansa. Oy Maailma Ab joutui täydelliseen peruskorjaukseen. Pesänhoitaja oli siitä erikoinen, että hän maksoi kaikki pesän velat omilla varoillaan, armolla ja totuudella, rakkaudella ja pyhyydellä, omalla verellään. Yhtään velkaa ei jäänyt maksamatta. Pankinjohtaja oli tyytyväinen.

Jokainen ihminen, minä ja sinä, on syntiensä vuoksi peruskorjauksen tarpeessa. Pesänhoitaja tarjoaa tänään jokaiselle Oy Maailma Ab:n osakkaalle täydellistä peruskorjausta. Sinun ei tarvitse maksaa siitä aiheutuneita kustannuksia, sillä ne on jo puolestasi maksettu. Kun varattomana käännyt Pesänhoitajan puoleen ja suostut hänen tarjoukseensa tunnustaa syntisi ja hylätä ne, saat kaikki syntisi anteeksi ja ikuisen elämän. Et ole enää koskaan velkaa, sillä velkasi on maksettu ja syntisi on sovitettu! Pääset täydelliseen peruskorjaukseen ja saat uuden sydämen ja uuden Hengen. Ja perit Taivasten valtakunnan. Yksin armosta, yksin uskosta, yksin Kristuksen tähden.

Hannu”Ainoa anteeksantamus, ainoa synnin sovitus,
ja ainoa tie armohon, Jeesuksen risti yksin on."

             (Virsi 299:5)

”Kiitän kaikkia rakkaita ystäviäni 70 vuotis-syntymäpäiväni 1.4.2020 muistamisesta. Se ei sittenkään ollut aprillipilaa. Hannu Äimänen”

Hannu Äimänen