Musti-Gospelkonsertti

Miesfoorumin musiikkiryhmien konsertti Helsingin Raamattukoululla lauantaina 26.10.2019 klo 16

Illassa kuullaan musiikkiryhmien ja niiden solistien esittämänä vanhaa ja uutta hengellistä musiikkia, suomalaista ja ulkomaista gospelia sekä negrospirituaaleja. Luonnollisesti lauletaan myös yhdessä.

Saunailtojen musiikkiryhmän solistit ovat Juhani Aaltonen, huilu ja saksofoni, Jorma Reinikainen, laulu, Kari Saarelainen, laulu ja Jari A. Jolkkonen, piano/haitari. Lauluyhtye Mustista solisteina esiintyvät Jyrki Ijäs ja Kari Jutila.

Lopuksi kahvi/teehetki + leivonnaismyynti.
Ohjelma 10 € Raamattukoulun tukemiseksi.
Tilaisuus on kaikille avoin.                    

Freudin viimeinen istunto -näytelmä

Helsingin Raamattukoululla tiistaina 5.11.2019 klo 18

Näytelmä kertoo psykoanalyytikko Sigmund Freudin ja kirjailija C.S. Lewisin välisestä kuvitteellisesta väittelystä.

Tunnetun yhdysvaltalaisen näytelmäkirjailijan Mark St. Germainin teos
Freudin viimeinen istunto (Freud’s Last Session, 2009), joka on ollut Off-Broadway-hitti, esitetään Helsingin Raamattukoululla ti 5.11. Se on psykoanalyysin perustajan Sigmund Freudin (1856-1939) ja kirjallisuudentutkijan ja kirjailijan C. S. Lewisin (1898-1963) kuvitteellinen väittely Jumalasta, rakkaudesta, seksistä ja elämän tarkoituksesta.

Freud on ateisti, Lewis on kristitty. Paikka on Lontoo, ajankohta 3.9.1939, jolloin Yhdistynyt kuningaskunta julisti sodan Hitlerin Saksalle ja kuningas Yrjö VI piti kuuluisan puheensa. Se, mitä näytelmä kertoo Freudin ja Lewisin elämästä, pitää historiallisesti paikkansa, ja siinä esitetyt ajatukset nousevat heidän kirjoituksistaan. He tuskin koskaan tapasivat, joten keskustelu on fiktio.

Freudia esittää Raimo Mäkelä, Lewisiä Pauli Hynninen.
Ohjaus on Liisa Kososen.
Näytelmän jälkeen on kahvi- ja teetarjoilu. Ohjelma maksaa 10 €. 

Myyjäiset

Helsingin Raamattukoululla lauantaina 16.11.2019 klo 11-14