Tue työtämme!

Helsingin Raamattukoulun talous on pääasiassa vapaaehtoisen tuen varassa.

Toimintansa tukemiseksi koulu järjestää keräyksiä ja ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja.

Haasteena tällä hetkellä ovat kokoontumisrajoitukset, jotka turvarajoineen rajoittavat osallistujamääriä tilaisuuksissamme. Tämä vähentää osaltaan tulojamme. Suurten kevätmyyjäisten pitäminen, joista olemme saaneet tuloja, ei ole tänä vuonna mahdollista kokoontumisrajoitusten vuoksi ja ne pidettiin maaliskuussa pienimuotoisena Pääsiäisen herkut -noutomyyntitapahtumana. Emme voi pitää muitakaan isoja tilaisuuksia tällä hetkellä varainhankinnan tukemiseksi.

Haluatko liittyä Raamattukoulun laajaan ystäväjoukkoon? Lähetämme koulun ystäville mm. Viesti-lehden, jossa kerromme koulun kuulumisia. Voit tilata ilmaisen Viesti-lehden antamalla osoitteesi koululle:
emailButton Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
tai  09-491 667
Viesti-lehden saa myös sähköpostiversiona.

Voit myös tukea Raamattukoulun toimintaa haluamallasi tavalla. Näin omalla panoksellasi ylläpidät kouluamme ja edistät Raamatun opiskelua. Koulumme on toiminut jo lähes 70 vuoden ajan tarjoten koulutusta sekä seurakuntien työntekijöille että vapaaehtoisille Raamatun tuntemiseen liittyen.

Tukesi voit suorittaa tilille Nordea FI82 1745 3000 0191 43 viitenumerolla 140096.

Keräyslupa RA/2019/268 ajalle 1.7.2019 - 30.6.2021, koko maa poislukien Ahvenanmaa, myöntänyt Poliisihallitus 21.3.2019. Kerätyt varat käytetään kaikille halukkaille suunnatun monimuotoisen Raamatun opetuksen järjestämiseen ja vapaaehtoisten ohjaajien kouluttamiseen varhaiskasvatukseen ja aikuistyöhön.