HELSINGIN RAAMATTUKOULUSÄÄTIÖN KANNATUSYHDISTYS ry:n
TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2016 – 30.6.2017

HALLINTO

Yhdistyksen johtokuntaan ovat toimintakauden aikana kuuluneet:
Marja Heimala-Pelkonen, puheenjohtaja, Päivi Dhole, Rainer Falenius, Sinikka Flander (21.11.16 asti), Pirjo Kankainen, Anita Malin, sihteeri, Taimi Pihlaja, Eeva Porvali (22.11.16 alkaen), Sinikka Salminen ja Seija Tikkanen, varapuheenjohtaja

Erovuorossa olevat jäsenet Pirjo Kankainen ja Anita Malin valittiin yksimielisesti uudelleen ja Sinikka Flanderin tilalle valittiin Eeva Porvali.

Toiminnantarkastajiksi valittiin prokuristi Eila Valonen ja akateeminen sihteeri Aino Konttinen sekä varatoiminnantarkastajiksi Akseli Valkonen ja Jukka Vaulasvirta.

JÄSENET

Vuosijäsenmaksun ovat toimintavuoden aikana maksaneet 117 henkilöä, ainaisjäsenmaksun 2 henkilöä, jäsenmaksut yhteensä  2 740,- €.

TALOUS

Toiminnasta on saatu tuottoja seuraavasti:
Kahvi- ja lounastilaisuuksien tuotot             123,80
Jäsenmaksut                                            2 740,00
Myyjäiset                                                10 386,35
Lahjoitukset                                              5 420,00
Yhteensä                                                18 670,15

Raamattukoulun käyttöön kannatusyhdistys on luovuttanut 15 100,-  €.

Kannatusyhdistyksen kirjanpitoa on hoitanut yo-merkonomi Hannamarja Lehmuskanta.

TOIMINTA

Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistys ry:n tarkoituksena on aatteellisesti ja taloudellisesti tukea Helsingin Raamattukoulusäätiötä. Tätä tehtävää varten yhdistys järjesti joulumyyjäiset 19.11.2016 ja kevätmyyjäiset 18.3.2017 perinteiseen tapaan. 28.1.2017 järjestettiin myös Lauluja armosta ja Lutherin virsiä -tilaisuus Paavo Haapiaisen johdattelemana. Myyjäisten valmistelu ja toteuttaminen on viikon mittainen toiminnallinen ja puuhakas tapahtuma. Se yhdistää ihmisiä ja opettaa tekijöille uusia taitoja. Kävijöille, erityisesti töölöläisille, myyjäiset on odotettu ja kaunis tapahtuma. Myyjäisten mainostusta hoidettiin myös Radio Dein kautta.

Lukuisat vapaaehtoiset ystävät osallistuivat ruoka- ja leivonnaistuotteiden valmistukseen.  Samoin saatiin lahjoituksena erilaista tavaraa sekä aineksia leipomiseen. Kannatusyhdistys toimii Raamattukoulun hengessä ja haluaa omalla toiminnallaan olla mahdollistamassa koulun opetustoimintaa. Kuluneesta toimintakaudesta kiittäen Kannatusyhdistyksen johtokunnan puolesta

Marja Heimala-Pelkonen, puheenjohtaja                 Anita Malin, sihteeri

 

KANNATUSYHDISTYKSEN KUULUMISIA

Vuosikokous pidettiin 21.11.2017, jolloin erovuorossa olleet jäsenet Taimi Pihlaja ja Sinikka Salminen valittiin yksimielisesti uudelleen. Seija Tikkasen tilalle valittiin Tuulikki Hildén.

Helsingin Raamattukoulusäätiön kannatusyhdistyksen johtokunnan kokoonpano vuodeksi 2017–2018 on seuraava:

Puheenjohtaja Marja Heimala-Pelkonen, sihteeri Anita Malin.
Muut jäsenet: Päivi Dhole, Rainer Falenius, Tuulikki Hildén, Pirjo Kankainen, Taimi Pihlaja, Eeva Porvali ja Sinikka Salminen.

Toiminnantarkastajiksi valittiin prokuristi Eila Valonen ja akateeminen sihteeri Aino Konttinen sekä varatoiminnantarkastajiksi Akseli Valkonen ja Jukka Vaulasvirta.

Jäsenmaksu päätettiin vuosikokouksessa pitää ennallaan: 20 euroa vuodessa tai ainaisjäsenmaksu 200 euroa.

Tämän tilivuoden (1.7.2017–30.6.2018) jäsenmaksusi voit suorittaa tilille FI19 8000 1800 3765 85 viitteellä 147170, jos et ole sitä vielä maksanut.  Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi maksamalla vuosijäsenmaksun. Jos haluat vain tukea koulumme toimintaa jäseneksi liittymättä, merkitse tiedonantoihin: lahjoitus. Viime vuonna saimme 20 uutta jäsentä ja 2 ainaisjäsentä. Uudet jäsenet saavat koulun pöytäkalenterin, jonka ovat suunnitelleet ja ideoineet Sinikka Leikoski-Granlund ja Kari Granlund.
Jäsenenä olet hyvin tärkeä kannustaja koulullemme!