Pullalautasia koululle

Hyvä Raamattukoulun ystävä, haluatko olla mukana antamassa joululahjan Helsingin Raamattukoululle. Olemme korvaamassa 1960-luvulla hankittuja pulla/kakkulautasia, joista monet ovat jo halkeilleet reunoista, uusilla Teema-lautasilla (17 cm, vaalea).

Tarjoamme lähes kaikilla Raamattuun liittyvillä viikonloppukursseilla ruoan ja kahvin / teen sekä niin kuin suomalaisiin tapoihin yleensä kuuluu: kahvin kanssa pullaa tai jotain muuta. Ja mikä olisi sen mukavampaa kuin syödä tämä pulla ehjältä lautaselta myös Raamattukoululla.

Uudet Teema-merkkiset pullalautaset maksavat hieman alle 10 € kappale. Joten jo 10 € lahjoituksella voidaan hankkia Raamattukoululle yksi lautanen. Teema-astiat ovat kestäviä ja ne voidaan pestä tiskikoneessa.   

Jos haluat ottaa osaa tähän näin joulun alla olevaan ”pullalautanen”
-keräykseen niin voit tuoda koululle em. lautasen tai helpommin siirtämällä Helsingin Raamattukoulun tilille sopivan summan (esim. 10 €) tilinumero FI82 1745 3000 0191 43, viestiksi ”lautanen”. Olemme kiitollisia jokaisesta, yhdestäkin, lautasesta.

Seuraavassa Ystäväkirjeessä kerromme, kuinka moni ensi vuoden kurssilaisista saa syödä pullan uudelta, ehjältä lautaselta. Kahvit ja teet olemme jo muutaman vuoden ajan tarjonneet uusista Teema-sarjan kupeista.

Siunattua joulua sinulle, Raamattukoulun ystävä!

Jari A. Jolkkonen